(doc) Se va scumpi sau ieftini energia electrică? Furnizorii pot expedia ofertele către Gas Natural Fenosa până pe 6 februarie

Companiile grupului Gas Natural Fenosa în Moldova au demarat procesul de solicitări de oferte pentru procurarea energiei electrice pentru necesităţile consumatorilor săi în perioada 1 aprilie 2018 - 31 martie 2019.

(doc) Se va scumpi sau ieftini energia electrică? Furnizorii pot expedia ofertele către Gas Natural Fenosa până pe 6 februarie
(Foto: UNIMEDIA)

La sfârșitul lunii ianuarie 2018, solicitările de oferte au fost expediate tuturor participanților pieței energiei electrice din Republica Moldova, în baza criteriului deţinerii licenţelor de producători şi furnizori emise de ANRE, inclusiv participanților relevanți din Ucraina, se arată într-un comunicat emis de Gas Natural Fenosa.

Conform procedurilor interne ale companiilor grupului Gas Natural Fenosa în Moldova și a ordinului Ministerului Economiei, în cadrul primei etape va fi elaborată lista preliminară a potențialilor furnizori care întrunesc criteriile indicate în formatul scrisorii model de intenție.

Pub

Doritorii de a participa cu o ofertă, trebuie să prezinte scrisorile lor de intenție până la data de 6 februarie 2018, conform calendarului prestabilit.

La procesul de expediere a solicitărilor de intenție pot participa orice furnizori interesați care întrunesc toate cerinţele necesare pentru a prezenta ofertele în termenul sus menționat.

Vedeți mai jos lista furnizorilor către care au fost expediate solicitări.

Una din condițiile pe care trebuie să le întrunească potențialii furnizori este acceptarea și respectarea prevederilor Codului Etic şi Politicii Gas Natural Fenosa pentru Drepturile Omului.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub