Citește toate știrile la acest subiect

(doc) Munteanu sesizează CEC și CCA referitor la acțiunile întreprinse de Silvia Radu: „Utilizează resurse administrative pentru promovarea în scrutinul electoral”

Candidatul Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, a depus o sesizare la Comisia Electorală Centrală și la Consiliul Coordonator al Audiovizualului, afirmând că primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, se folosește de poziția pe care o are și utilizează resurse administrative pentru a se promova în scrutinul electoral.

(doc) Munteanu sesizează CEC și CCA referitor la acțiunile întreprinse de Silvia Radu: „Utilizează resurse administrative pentru promovarea în scrutinul electoral”
(Foto: UNIMEDIA)

Munteanu califică drept inadmisibil faptul că miercuri, în jurul orei 15:00, Silvia Radu s-a prezentat la Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale municipale Chișinău nr. 1, pentru a ridica listele de subscripție, adăugând că a mers din timpul orelor de muncă.

Mai mult, „în calitate de primar interimar-auto-intitulat, aceasta abuzează de funcția deținută pentru a-și promova imaginea de candidat electoral, prin diferite materiale video și poze plasate pe rețelele de socializare (mimând supravegherea procesului de lucru la astuparea gropilor în asfalt, la salubrizarea de primăvară, la răsăditul florilor, etc), iar spațiul public este intoxicat cu informații mediatizate intens de portalurile de știri și posturile de televiziune deținute de liderul Partidului Democrat, dl Vladimir Plahotniuc”, mai notează candidatul PL în sesizarea depusă.

Pub

Astfel, Valeriu Munteanu solicită „examinarea argumentelor de fapt și de drept invocate, cu autosesizarea pe speța dată și sancționarea persoanelor implicate”.

Vedeți mai jos textul sesizării.

Solicitat de UNIMEDIA, purtătorul de cuvânt al Primăriei Chișinău, Vadim Brânzaniuc, a declarat că urmează să vină cu o reacție.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub