(doc) Averile declarate de către Mihail Moldovanu și Iurie Dondiuc, recent demiși din funcție de către Silvia Radu

Directorul Spitalului Clinic Municipal nr.1, Iurie Dondiuc și șeful Direcției Sănătății a Consiliului Municipal Chișinău, Mihail Moldovanu în această săptămână au fost demiși de către primarul interimar, Silvia Radu. Aceștia și-au declarat veniturile și interesele pentru anul 2017.

(doc) Averile declarate de către Mihail Moldovanu și Iurie Dondiuc, recent demiși din funcție de către Silvia Radu
(Foto: UNIMEDIA)

Mihail Moldovanu indică în declarația sa că în anul 2017  a primit un salariu total de 113.953 de lei. Acesta are deschise trei conturi bancare pe care este depozitată suma de 108 mii de lei.

De asemenea, familia deține trei apartamente, două case de locuit, două terenuri itravilane și cinci extravilane.

Pub

Astfel, Iurie Dondiuc a declarat că are un salariu de  277.365 de lei, iar veniturile sunt din activitatea didactică, științifică și de creație la USMF „Nicolae Testemițanu” de aproate 51 de mii de lei.

De asemenea familia Dondiuc deține două case de 101 m.p. și 98 m.p., obținute prin contracte de donație sau împărțire a averii. Deține și trei automobile  Toyota Corola, fabricată în anul 2005 și cumpărată în anul 2011 cu 80.000 de lei; Mercedes GL 320, fabricat în anul 2008 și obținut printr-un contract de posesie şi de folosinţă în anul 2014; precum și un Renault Megane (2011), obținut prin același tip de contract în anul 2015. El mai declară cinci conturi bancare pe care este suma totală de peste 112 mii de lei.

UNIMEDIA amintește că după două luni de neînțelegeri, șefa de la Primăria Chișinău, Silvia Radu, la 29 martie, l-a demis pe șeful Direcției sănătății, Mihai Moldovanu și Iurie Dondiuc.

Nemulțumirile Silviei Radu față de activitatea lui Mihai Moldovanu au început în februarie curent, atunci când primărița a dispus efectuarea unei anchete interne la Direcția sănătății a CMC

Ulterior, Radu l-a acuzat că pe Moldovanu că face business la Spitalul nr.1 și că ar organiza diferite chefuriîn cadrul instituției date. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub