(doc) Alina Zotea: „Cele mai scumpe parcări din Republica Moldova sunt pentru deputați”

Deputata Alina Zotea se face nemulțumită de irosirea a circa 400 de mii de lei din bugetul statului pentru fundația unui gard de protecție al Parlamentului, ca mai târziu să se schimbe planurile și Ministerul Economiei și Infrastructurii să decidă să o demoleze pentru a elibera locul pentru parcările deputaților.

(doc) Alina Zotea: „Cele mai scumpe parcări din Republica Moldova sunt pentru deputați”
(Foto: facebook/ Alina Zotea)

„Cele mai scumpe parcări din R. Moldova sunt pentru deputați!

Recent am făcut o interpelare în adresa Ministerului Economiei și Infrastructurii pentru a afla care este cauza demolării fundației gardului din spatele Parlamentului și care sunt costurile.

Prin scrisoarea nr. 10/2-4836, am primit răspuns că după ce au fost inițiate lucrările și s-au cheltuit aproape 400 de mii de lei pentru fundația unui gard de protecție al Parlamentului, planurile s-au schimbat și cei de la Ministerul Economiei și Infrastructurii au decis sa demoleze fundația și să mai amenajeze încă câteva parcări.

Deci din incompetență, au fost cheltuiţi aproape 400 de mii de lei din bugetul țării, adică din banii cetățenilor.

Va răspunde cineva pentru irosirea a 400 de mii de lei sau tot vor fi puși pe seama cetățenilor așa cum a fost pus și miliardul furat?”, scrie deputata supărată pe pagina sa de facebook.

Potrivit documentul prezentat de deputată, demolarea proțiunii de fundație este executată din contul antreprenorului.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub