Diacov vorbește despre condițiile PL și intențiile PD

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, spune că fracțiunea pe care o reprezintă va vota în Parlament pentru legea privind „refoma CCCEC” și „legea privind egalitatea de șanse”. 

În cadrul unei intervenții pentru UNIMEDIA, Diacov a spus că în contextul actual, liberalii, prin condiționările de a vota cele 2 legi, încearcă să obțină mai multe lucruri. Președintele de onoare al democraților spune că e vorba de „revotarea legii privind castrarea chimică, votarea legii care permite importul de mașini mai vechi de 7 ani pe teritoriul RM, dar și careva funcții”.
Diacov vorbește despre condițiile PL și intențiile PD
(Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

„Ei profită de situația creată pentru a solicita ceea ce în alte cazuri nu ar fi fost posibil”, a mai spus Dumitru Diacov pentru UNIMEDIA, lăsând să se înțeleagă că lista solicitărilor e mai lungă.

UNIMEDIA amintește că, duminică, liberalii au anunțat după o ședință la partid că vor condiționa votarea în Parlament a legii privind egalitatea de șanse și reforma CCCEC cu revotarea proiectului de lege privind castrarea chimică, legea privind importul de mașini mai vechi de 7 ani. „Este o contrabalanță. Noi ne gândim la unii, dar uităm de alții. Trebuie revotată această lege privind castrarea chimică, apoi reforma CCCEC. Noi trebuie să mergem cu problemele la pachet. Trebuie să rezolvăm problemele interne întâi de toate. Apoi mai vedem”, a spus Ghimpu atunci.

Sursa: UNIMEDIA

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub