Diacov îl apără pe Focșa: A ajuns în așa situație din lipsă de experiență și pentru că nu-i șmecher

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, consideră că incidentul cu ministrul Culturii, Boris Focșa, care ar fi fost surprins beat în automobilul său, a fost o capcană, iar oficialul a nimerit în această situație pentru că nu este șmecher.

„Doar Focșa putea să ajungă în asemenea situație. Asta din cauza lipsei de experiență și pentru că nu-i șmecher. Un ministru s-a pornit să vadă ce se întâmplă cu consilierul său. Mai numiți un ministrul care este în stare să facă chestia asta? Domnul Focșa a făcut-o și a nimerit în această capcană”, a declarat democratul în cadrul unei emisiuni la N4.
Diacov îl apără pe Focșa: A ajuns în așa situație din lipsă de experiență și pentru că nu-i șmecher
(Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

Totodată, Diacov a evitat să spună cine a fost cointeresat de apariția acestui scandal. „Cunosc situația din domeniul culturii. Sunt cel puțin 20 de miniștri care sunt gata să preia locul lui Focșa. Numai apariția oficialului a stârnit animozități din partea mai multor presoane importante din domeniul respectiv”, a mai spus sursa.


Amintim că pe 7 ianuarie, ministrul Culturii Boris Focșa a fost susprins într-o mașină, alături de un agent de circulație, care l-a suspectat că s-ar fi aflat la volan în stare de ebrietate. Potrivit poliției, ministrul a venit să-și ajute consilierul, prins băut la volan. Boris Focșa a infirmat că conducea mașina. Sursa a spus că se așezase la volan doar pentru a-și aprinde o țigară.

Menționăm că Boris Focșa a scăpat basma curată. Rezultatele expertizei medicale au arătat că acesta nu se afla în stare de ebrietate în noaptea de 7 ianuarie. În același timp, conslierul ministrului a fost privat de dreptul de a conduce mijloace de transport pe o perioadă trei ani. În urma prelevării probelor de sânge s-a constat că acesta conducea automobilul în stare ebrietate.

Sursa: UNIMEDIA

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub