Citește toate știrile la acest subiect

Diacov bate alarma: Trebuie interzise manifestațiile pro și anti-unioniste!

Președintele de onoare al democraților, Dumitru Diacov, bate alarma. Acesta spune că autoritățile trebuie să interzică atât manifestațiile pro unioniste, cât și contra manifestațiile. Asta pentru că ele ar dăuna societății. 

„Autoritățile trebuie să intervină imediat și să interzică ambele manifestații. Ele nu fac decât să adâncească prăpastia care s-a format în societate. Este un proces pe care nu-l vom putea opri dacă nu acționăm acum. Ei sunt extremiști care nu au nimic în comun cu interesul țării. Nu știm de cine sunt sprijiniți, de cine sunt puși la cale. Dacă vrem să ne manifestăm ca partide care sunt înregistrate în Moldova, care își fac griji pentru această țară, acum e momentul”, a spus Diacov într-o intervenție pentru UNIMEDIA.
Diacov bate alarma: Trebuie interzise manifestațiile pro și anti-unioniste!
Dumitru Diacov, președintele de onoare al PD (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Sursa a declarat pentru portalul nostru de știri că în viziunea sa ambele grupuri sunt ghidate de extremiști.

UNIMEDIA amintește că unioniștii au anunțat organizarea unui marș la Chișinău pe data de 16 septembrie. Aceștia au declarat că la eveniment vor participa cca 10 mii de persoane. De cealaltă parte, „stataliștii” au declarat că vor organiza o contra-manifestație. Primăria Chișinău a anunțat că va încerca să stabilească trasee diferite pentru cele două grupuri, pentru a evita întâlnirea lor și eventuale violențe, cum s-a întâmplat la Bălți.

Sursa: UNIMEDIA

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub