Citește toate știrile la acest subiect

Deputat român: „Majoritatea cetățenilor care au participat la vot au înțeles blatul dintre Plahotniuc și Dodon și s-au exprimat anti-oligarhie și pro-UE”

Deputatul român din partea Partidului Unionea Salvați România, Matei Dobrovie, l-a felicitat pe noul primar al capitalei, Andrei Năstase, cu victoria obținută în turul II al alegerilor locale din Chișinău. Dânsul și-a exprimat susținerea și încrederea în Andrei Năstase, deși susține că nu-i va fi ușor, Comsiliul Municipal fiind „deținut de socialiști”.

Deputat român: „Majoritatea cetățenilor care au participat la vot au înțeles blatul dintre Plahotniuc și Dodon și s-au exprimat anti-oligarhie și pro-UE”
(Foto: facebook)

„Schimbarea începe de la Chișinău!!! Felicitări bunului meu prieten Andrei Năstase pentru victoria mare din această seară împotriva unui fost comunist deghizat în socialist. O rază de speranță se ivește la Chișinău: majoritatea cetățenilor care au participat la vot au înțeles blatul dintre Plahotniuc și Dodon și s-au exprimat anti-oligarhie și pro-UE.

Andrei a avut un discurs tranșant în favoarea valorilor europene, fără ambiguități, ceea ce înseamnă că nu a primit voturi decât de la cei ce își doresc cu adevărat europenizarea Republicii Moldova. Iar aceștia sunt în sfârșit majoritari!

Pub

Nu va fi o misiune ușoară deaorece majoritatea în Consiliu este deținută de socialiști, dar este un semnal clar că R. Moldova își dorește europenizare și dezorhigalizare”, a menționat Dobrovie într-o postare pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, parlamentarul român susține că România are la dispoziție timp să-și schimbe abordarea față de Republica Moldova, prin a nu mai susține guvernarea de la Chișinău.

„România a mers până acum pe mâna lui Plahotniuc și a pierdut. Au mai rămas doar cinci luni în care România poate sa-și schimbe abordarea față de Republica Moldova și să repare greșelile făcute până acum. Dacă Bucureștiul nu va susține forțele cu adevărat pro-europene și antioligarhice, totul va fi pierdut la alegerile din toamnă”, a conchis Dobrovie.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub