Democrații vor explica cetățenilor beneficiile apropierii țării noastre de UE

Partidul Democrat din Moldova lansează astăzi, 6 noiembrie, o amplă campanie națională, intitulată „Respect pentru oamenii Moldovei - Scrie Europei”. Campania va fi una socială de informare și consultare, care se va desfășura în toate raioanele țării pe parcursul lunii noiembrie. Un anunț în acest sens a fost făcut de către președintele PD, Marian Lupu, în cadrul unui briefing de presă.
Democrații vor explica cetățenilor beneficiile apropierii țării noastre de UE
Marian Lupu, lider PD (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

 
Campania va demara începând cu ziua de mâine, 7 noiembrie, și se va încheia în 29 noiembrie, în ziua în care la Vilnius va avea loc Summitul Parteneriatului Estic, unde va fi parafat Acordul de Asociere RM-UE. Democrații vor amplasa corturi în Capitală, în orașele și comunele din țară.
 
Echipele formațiunii vor vorbi oamenilor despre însemnătatea Uniunii Europene și vor colecta mesajele pe care cetățenii doresc să le transmită liderilor europeni: la corturile PDM, la sediile de partid, pe website-ul campaniei, www.scrieeuropei.md, sau la pagina de Facebook, www.facebook.com/scrieeuropei. Mesaje care vor fi transmise de Delegația oficială a Republicii Moldova care se va deplasa la Vilnius pentru a participa la summit.
 
„Ne-am stabilit drept obiectiv să popularizăm ideea de integrare europeană a Republicii Moldova. (...) Și eu, și toți colegii mei de partid vom fi în următoarele săptămâni vom fi mult mai activi în comunicarea noastră directă cu cetățenii. În cadrul acestui dialog, nu vom merge cu slogane și declarații politice, vom veni cu argumente, cu explicații simple, dar și argumentate. Acesta, în opinia PD, este modul cel mai corect prin care putem să ne arătăm respectul sincer pentru cetățenii RM”, a declarat liderul PD.
 

Sursa video: privesc.eu
 
UNIMEDIA reamintește că anterior și Partidul Liberal Democrat a anunțat lansarea unui campanii de informare a cetățenilor cu privire la importanța și beneficiile Acordului de Asociere RM-UE, precum și efectele integrării europene asupra țării noastre și pentru fiecare cetățean în parte.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub