Citește toate știrile la acest subiect

De ce vrea să participe reprezentanta Suediei la Eurovision

Sanna Nielsen, reprezentanta Suediei la Eurovision 2014 are 29 de ani și la moment, este fruntașa caselor de pariuri când vine vorba despre câștigătorii concursului de anul acesta. Avea doar 11 ani când a venit în muzică și este astăzi una dintre cele mai faimoase artiste pop din Suedia. Sanna a dominat clasamentele muzicale radio și TV din țara de baștină mult timp cu mai multe hit-uri. Visul ei mare era să ajungă la Eurovision Song Contest, unde vrea să-și reconfirme prenumele – Sanna Viktoria Nielsen!

De ce vrea să participe reprezentanta Suediei la Eurovision
Sanna Nielsen (Foto: rugusavay.com)

Principala sursă de inspirație pentru Sanna a fost întotdeauna interpreta Celine Dion. Astfel, succesul artistei din selecția națională din Suedia vine după a șaptea încercare a ei de a ajunge Eurovision Song Contest, reprezentând Suedia. În 2008 a fost la doar câteva puncte de victorie, însă piesa ei de atunci s-a bucurat de un real succes în topurile de profil din țară.

Cariera de cântăreață și-o începe în 1992, atunci când a jucat în primul ei spectacol de talente. Au urmat mai multe care, la rândul său, au dus la apariții la TV, radio, în presă, Nr. 1 în clasamente muzica și tot așa. Astăzi, Sanna este unul dintre artiștii cei mai populari și respectați din Suedia. O voce uimitoare și o personalitate fascinantă, Sanna este de mult timp un artist special pe scenele mari.

Pub

Citește articolul integral aici.

Lista completă a pieselor care vor fi interpretate, în acest an, la Eurovision, o găsiți aici.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub