Cursuri SEO la Chișinău – totul despre promovarea și optimizarea unui site

Tehnologia informațională a devenit o parte indispensabilă a societății actuale, fiind utilizată cu succes în majoritatea domeniilor de activitate profesională. Utilizarea eficientă a internetului, posibilitățile de explorare și funcționare a site-urilor au devenit abilități vitale, care determină, în mare parte, succesul unei activități în mediul online. 

Cursuri SEO la Chișinău – totul despre promovarea și optimizarea unui site

Știința care se ocupă de promovarea și optimizarea unui site pentru motoarele de căutare, având drept scop extinderea traficului calitativ al acestuia, se numește SEO (Search Engine Optimization) și astăzi ai posibilitatea s-o studiezi și la Chișinău, participând la cursurile SEO organizate de compania SEOlium.

Cu siguranță da. SEO este una din cele mai în vogă activități ce permite userilor o perfectă cunoaștere a site-urilor. Această știință relativ nouă presupune o multitudine de operaţiuni executate de echipa de promovare în scopul extinderii poziţiilor unui site web în lista de rezultate ale căutărilor, pentru anumite cuvinte - cheie, interesante şi relevante din punctul de vedere al afacerii respective.

Printre principalele avantaje ale cursurilor de optimizare a site-urilor se enumeră:

  • Înveți să analizezi calitatea site-urilor;
  • Creezi conținuturi atractive și relevante;
  • Promovezi cu succes afaceri online;
  •  Descoperi modul de gândire a motoarelor de căutare și a utilizatorilor acestora;
  • Înțelegi cum cresc vânzările online și cum creezi strategii de branding.

Ce se va studia la curs?

Cine se poate înscrie la curs?

Pentru a deveni expert SEO, nu e nevoie de experiență în domeniul IT sau marketing online. Oricine are dorința și motivația de a învăța, se poate înscrie în lista de participanți, numărul acesta fiind limitat.

Când au loc cursurile?

Cursurile se vor desfășura în perioada 13-14 noiembrie, la sediul SEOlium, avându-l în calitate de profesor pe dl Radu Plugaru, fondatorul companiei. Durata cursurilor este de 24 de ore academice iar prețul – 5000 de lei. Pentru mai multe informații, trimiteți un mesaj la info@seolium.com sau sunați la numărul 069787896.

Dacă până în prezent nu ați utilizat la maxim posibilitățile unui site web în promovarea și îmbunătățirea afacerii dumneavoastră, atunci este momentul perfect de a trece la o altă etapă de cunoaștere și progres.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub