Cupa Mondială 2018: Unul dintre motoarele avionului care transporta echipa Arabiei Saudite la meciul cu Uruguay a luat foc

Momente dificile pentru jucătorii şi staff-ul tehnic al Arabiei Saudite. Avionul oficial al saudiţilor, aeronavă pusă la dispoziţie de organizatori, a luat foc în aer în timp ce delegaţia era transportată la Rostov, acolo unde echipa va juca împotriva celor din Uruguay. Potrivit presei ruse, avionul - un Airbus A319 al companiei Rossiya Airlines - a avut probleme cu motorul drept.

Foto: ziarelive.com

Pe parcursul zborului, piloţii au observat flăcări la motor şi au aterizat imediat, dar în deplină siguranţă, aeronava cu o vechime de 12 ani. Arabia Saudită a comunicat faptul că nimeni nu a avut de suferit, că totul a decurs conform planului explicat de piloţi în momentul apariţiei problemei.

„Federaţia Saudită de Fotbal raportează faptul că toţi componenţii echipei naţionale sunt în siguranţă după o problemă tehnică minoră a avionului care a aterizat la Rostov pe Don. Echipa e în drum spre hotel”, a comunicat forul fotbalistic în urmă cu scurt timp. Avionul a zburat pentru prima dată în 2006 pentru Frontier Airlines, în Statele Unite. În 2013 a fost folosit pentru trei ani de Donavia, iar Rossiya îl foloseşte din 2016.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.