Cu „Paynet” cumpărăturile devin mult mai plăcute!

Cumpărăturile zilnice este principala cheltuială a fiecărei familii, iar economiile pentru astfel de achiziții au devenit aproape un sport național. Pentru a câștiga această cursă, oamenii folosesc metode diferite. Unii dintre noi fac achiziții în magazinele angro, alții - fac cumpărături din diverse puncte de vânzare, comparând prețurile pentru anumite bunuri în fiecare dintre ele. Cu toate acestea, ambele necesită mult timp și energie.

Cu „Paynet” cumpărăturile devin mult mai plăcute!
(Foto: )

Anume despre economisirea timpului și a banilor s-au facut griji cei de la sistemul de loialitate "Paynet", care oferă nu numai bonusuri și reduceri, dar nu uită și de clienții săi loiali. Sistemul de loialitate "Paynet" împreună cu partenerii săi, cei de la "Casa Curată" le-au acordat clienților fideli cadouri.

Evelina Cecan, Anastasia Bulubaș, Grigore Fandofan, Cristina Olărescu și Vladimir Șpraițer în ultimele 3 luni au făcut cele mai multe cumpărături în rețeaua magazinelor "Casa Curată", dovedind astfel că sunt consumatori loiali.

Acum cumpărăturile la partenerii "Paynet" este de două ori mai plăcută, 
deoarece, în plus față de bonusuri și reduceri, puteți primi cadouri care vă este plăcut atît vizual cît și buzunarului.

Vă reamintim că "Paynet" nu este doar un program de loialitate, care oferă clienților dvs. fideli un bonus/reducere, dar și un sistem convenabil de plăți electronice prin care puteți plăti online orice doriți. Zilnic, "Paynet" își crește lista partenerilor unde Dvs. puteți obține bonusuri și reduceri, deasemenea implementează noi oportunități pentru plăți online mai convenabile pentru bunuri și servicii de care aveți nevoie. O listă completă a serviciilor Paynet găsiți pe site-ul www.paynet.md.P.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub