Citește toate știrile la acest subiect

Cristina Scarlat: „Mă consider o luptătoare - asta e singura mea alternativă”

Ediția 2014 a concursului internațional de muzică Eurovision Song Contest se va desfășura la câțiva kilometri de orașul suedez Malmo, pe scena căruia, anul trecut, a cântat Aliona Moon. În acest an, capitala Danemarcei primește, în brațele sale, mai mulți cântăreți ca oricând. Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision Song Contest a pornit, astăzi, în „turneul vieții sale”. Cristina Scarlat va interpreta piesa „Wild Soul”, compusă de Ivan Akulov și Lidia Scarlat.

Cristina Scarlat: „Mă consider o luptătoare - asta e singura mea alternativă”
Cristina Scarlat (Eurovision)

Familia și muzica sunt două priorități, la care Cristina nu a renunțat niciodată. Cântă la pian și la vioară, iar pasiunea pentru muzică i-a fost încurajată mereu de cei dragi. Lidia Scarlat, nepoata interpretei, este prietena de nădejde, care o ajută mereu. Anul acesta, colaborarea dintre Lidia și Cristina a devenit mai profundă ca oricând: „Lidia este nepoata, prietenul, compozitorul, purtătorul meu de cuvânt și persoana care îndeplinește, concomitent, mai multe sarcini pentru mine” mărturisește reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision.

Fiind și solistă în cadrul Orchestrei Prezidențiale, Cristina Scarlat este caracterizată, în presa internațională, ca fiind „una dintre cele mai puternice voci din Moldova”.

Pub

Citește articolul integral aici.

Lista completă a pieselor care vor fi interpretate, în acest an, la Eurovision, o găsiți aici.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub