Cristiano Ronaldo a devenit tată de gemeni, grație unei mame surogat

La șase ani de la venirea pe lume a lui Cristiano Jr., familia celebrului fotbalist s-a mărit din nou! Potrivit presei internaționale, Cristiano Ronaldo a devenit, joi, tată de gemeni grație unei mame surogat!

Cristiano Ronaldo a devenit tată de gemeni, grație unei mame surogat
(Foto: Goal.com)

La câteva zile după ce mama sa nega că iubita fotbalistului ar fi însărcinată și că acesta ar urma să devină din nou tată, iată că-n familia lui Ronaldo au intrat gemenii Mateo și Eva. Vestea a fost confirmată de o televiziune portugheză: „Mateo și Eva, acestea sunt numele gemenilor lui Cristiano Ronaldo. Fetița și băiețelul au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. E un secret pe care Cristiano Ronaldo nu l-a dezvăluit încă”.

Cât despre femeia care i-a purtat nouă luni în pântece copiii lui Ronaldo, nimeni nu știe nimic. Identitatea femeii este bine ascunsă, deși se știe că este vorba despre o persoană din Statele Unite ale Americii, scrie Okmagazine.

Pub

Momentan, fotbalistul nu a făcut comentarii pe baza acestui subiect, și nici iubita acestuia, Georgiana Rodriguez, n-a luat vreo poziție oficială. Primele zvonuri privitoare la acest subiect au apărut în martie, când presa internațională a titrat, pe baza unor mărturii, că fotbalistul urmează să devină tată de gemeni.

Amintim că-n 2010, când Ronaldo Jr. a venit pe lume, Cristiano Ronaldo a menționat pe Facebook și Twitter că a devenit tată pentru prima oară.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub