Crimă groaznică la o grădiniță din Israel: O fetiță de 14 luni, ucisă de ajutorul de educator. Părinții micuței sunt din RM

O tânără din Ucraina, în vârstă de 23 de ani, ajutor de educator într-o grădiniță privată din Israel este suspectată de omorul a unei fetițe de 14 luni, părinții căreia sunt din Republica Moldova.

simbol

Această crimă s-a întâmplat în după-amiaza zilei de 16 mai a acestui an. Copiii au fost lasați să doarmă, iar după somn, s-a dovedit că o fetiță, părinții căreia sunt cetățeni moldoveni, a fost găsită moartă.

Presa rusă scrie faptul că anchetatorii au găsit o înregistrare a unei camere de supraveghere exterioare, care a capturat parțial camera în care erau copiii.

Imaginile reflectau faptul cum ajutorul de educator a tras-o de mână, apoi o aruncă brusc pe o saltea, astfel încât copilul s-a lovit cu fața.

Din înregistrări se mai poate observa că suspecta a acoperit micuța cu o plapumă și s-a așezat peste ea până nu a încetat să se miște.

Oamenii legii susțin că minora s-ar fi sufocat și a murit.

Pe lângă suspecta principală, a fost reținută directoarea grădiniței de 50 de ani și o asistentă în vârstă de 33 de ani.  

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.