Crima de la Verejeni. Tatăl adolescentului de 14 ani, care l-a împușcat pe minorul de 7 ani, condamnat

Tatăl adolescentului, care a împuşcat un minor la Teleneşti, a fost condamnat. Dânsul a fost condamnat la un an de pușcărie cu executare pentru păstrarea neglijentă a armelor de foc.

Crima de la Verejeni. Tatăl adolescentului de 14 ani, care l-a împușcat pe minorul de 7 ani, condamnat
(Foto: dse.md)

Avocatul a declarat pentru ProTV că decizia a fost luată acum o săptămână de prima instanță.

UNIMEDIA amintește că tragedia a avut loc pe 18 noiembrie 2017, în satul Verejeni, când un minor de 14 ani ar fi tras dintr-o armă de foc într-un alt minor de 7 ani, care a decedat la scurt timp din cauza leziunilor grave cauzate. Corpul neînsufleţit al victimei a fost găsit într-o fântână din apropierea casei acestuia.

Pub

Procurorii au stabilit că arma de vânătoare din care s-a tras aparţinea tatălui minorului de 14 ani, care a lăsat-o fără supraveghere, încărcată  cu un cartuş, în odaia în care cei doi se jucau. Depistând arma respectivă, fiul său a efectuat o împuşcătură în direcţia minorului de 7 ani, cauzându-i vătămări corporale grave, incompatibile cu viaţa.

Procurorii continuă acţiunile de urmărire penală în privinţa adolescentului, în vârstă de 14 ani, într-un alt dosar penal distinct, acesta fiind învinuit de omor intenţionat. În prezent, adolescentul este cercetat în stare de libertate. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub