Corman comentează declarațiile lui Băsescu: Miroase a naftalină

„Există o diferenţă între discuţiile oficiale cu Traian Băsescu şi declaraţiile scoase de la naftalină, făcute pe la tabere de vară”. Așa a comentat preşedintele Parlamentului, Igor Corman, declarațiile șeful statului român referitoare la unirea României cu Republica Moldova, notează UNIMEDIA cu referire la Prime TV.
Corman comentează declarațiile lui Băsescu: Miroase a naftalină
(Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

„Am avut o discuție cu președintele României atunci când a venit la Chișinău despre viitorul european al relațiilor acestor două state vecine, prietene. Referitor la declarațiile făcute pe la tabere de vară sunt niște declarații care miroase a  naftalină și  eu cred că nu trebuie să le comentez sau să le tratăm cu seriozitate”, a subliniat Corman.

În cadrul unei tabere de vară din Harghita, Băsescu a spus că majoritatea cetăţenilor din ţara noastră nu vor unirea, dar dacă o vor cere, o vor obţine.

UNIMEDIA precizează că, pe 17 iulie, în cadrul vizitei la Chișinău, președintele României, Traian Băsescu, a oferit același răspuns unei tinere care l-a întrebat pe Băsescu „de ce să așteptăm integrarea în UE vreo 10 ani, dacă putem să ne unim cu România și să devenim automat membri ai Uniunii”.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub