Copiii din Furceni, Orhei, beneficiază de un teren de joacă modern. Programul aparține „Uniunii Orheiul NOU” lansat de Partidul „ȘOR”

De azi și copii din satul Furceni se pot bucura din plin de un teren de joacă modern. Terenul pentru copii dispune de echipament modern și sigur de joacă. Topogane, leagăne, nisipiere și multe alte jucării acum fac mai fericiți copii din localitate, dar și părinții acestora.

Copiii din Furceni, Orhei, beneficiază de un teren de joacă modern. Programul aparține „Uniunii Orheiul NOU” lansat de Partidul „ȘOR”

„Prezent la eveniment, Primarul de Orhei și inițiatorul programului “Uniunea Orheiul Nou”, Ilan Șor a menționat: „Astăzi, în satul dvs., este dat în exploatare al doilea proiect din cadrul programului “Uniunea Orheiul Nou” - un  teren de joacă pentru copiii dumneavoastră. Programul a fost conceput  pentru a realiza schimbări spre bine nu numai în orașul Orhei, ci și în întregul raion. Așa cum am spus în repetate rânduri – vom face ca raionul nostru să fie cel mai dezvoltat din țară! Suntem siguri că fiecare locuitor rural ar trebui să trăiască în aceleași condiții ca și un locuitor al orașului” - a conchis Ilan Șor”, se arată în comunicat.

Potrivit reprezentanților programului “Uniunea Orheiul Nou”, la momentul actual, sunt în curs de implementare mai multe proiecte din satele raionului Orhei.

În luna martie curent a fost inaugurat primul proiect din cadrul Programului “Uniunea Orheiul Nou” -  terenul de joacă din satul Brănești, iar locuitorii din Pohorniceni se vor bucura de un alt proiect - iluminare stradală.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub