Cooperare de succes între Avia Invest şi compania aeriană TAROM

În cadrul vizitei la Chişinău a reprezentanţilor operatorului aerian din România – TAROM, au fost purtate discuţii constructive privind operarea noii curse Chişinău – Timişoara precum şi a altor destinaţii.

Foto: Avia Invest

Director General Avia Invest - Petru Jardan: “Ne bucurăm că parteneriatul Tarom cu Aeroportul Chişinău este într-o continuă dezvoltare. Am identificat un potenţial turistic şi de business în mai multe oraşe din România pe care îl dezvoltăm activ. Timişoara este un important centru industrial, comercial, medical, financiar şi universitar din România şi prezintă un interes deosebit pentru cetăţenii noştri.

La fel, stabilim ultimele detalii privind operarea zborurilor spre alte oraşe din România solicitate de călătorii noştri. Astfel, pasagerii au posibilitatea să călătorească de pe Aeroportul Internaţional Chişinău în  siguranţă şi confort spre o varietate de destinaţii noi.”

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.