Control fiscal la sediul PSRM. Dodon: Noi nu avem ce ascunde

Inspectorii financiari au bătut cu un control la ușile Partidului Socialiștilor. Inspecția Fiscală a cerut să examineze informațiile cu privire la veniturile partidului pentru anul 2013. În replică, liderul PSRM Igor Dodon este convins că acest control este încă o modalitate de intimidare din partea partidelor de la guvernare, relatează UNIMEDIA.

Control fiscal la sediul PSRM. Dodon: Noi nu avem ce ascunde
Igor Dodon, lider PSRM (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Președintele formațiunii consideră că este o acțiune pre-electorală și se întreabă dacă PLDM și PD tot au parte de asemenea controale.
 
„Inspectorii financiari au sarcina de a verifica toate informațiile cu privire la veniturile partidului pentru anul 2013. Interesantă abordare, de ce anume pe noi? La noi evidența este bine pusă la punct, poate mai bine decât la orice alt partid. Avem până și aparat de casă și saci întregi cu bonuri fiscale. După ce nu au reușit să ne sperie prin dosare penale, am aflat că Procuratura Generală mi-a deschis dosar penal, SIS-ul ascultă toate telefoanele, sunt camere de luat vederri care filmează non-stop sediul PSRM, acum vor în acest mod să ne sperie? Ei doar vor să găsească un motiv că să ne interzică participarea la alegeri. Noi nu avem ce ascunde și suntem pregătiți pentru orice fel de intimidări”, a declarat Igor Dodon pentru UNIMEDIA.
 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub