Consiliul Politic Naţional al Platformei Demnitate şi Adevăr a decis cine va fi candidatul la alegerile pentru primăria Chişinău și Bălți

Consiliul Politic Naţional al Platformei Demnitate şi Adevăr s-a întrunit astăzi în şedinţă de lucru, având pe ordinea de zi ca principale subiecte pregătirea Platformei DA pentru toate tipurile de alegeri care vor avea loc în acest an, inclusiv pentru cele ce vizează alegerea primarilor în Chişinău şi Bălţi, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii.

Consiliul Politic Naţional al Platformei Demnitate şi Adevăr a decis cine va fi candidatul la alegerile pentru primăria Chişinău și Bălți

Platforma DA va avea condidat propriu la alegerile pentru primăria Chişinăului, Consiliul Politic Naţional a decis şi cu privire la numele candidatului. Acesta va fi anunţat public în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc luni, 5 martie, la ora 12.00, la sediul central al formaţiunii.

Consiliul Politic Naţional al Platformei DA a decis, de asemenea, să reitereze invitaţia de susţinere a candidatului său la Primăria Capitalei, adresată locuitorilor mun. Chişinău, tuturor cetăţenilor ţării, din Diasporă şi de Acasă, forţelor civice, Partidului Acţiune şi Solidaritate, precum şi exponenţilor altor forţe politice anti-oligarhice şi pro-europene, interesate de schimbarea radicală a actualei clase politice corupte, atât la nivel local, cât şi central.

„Platforma DA este mai hotărâtă ca oricând să pună capăt actualului regim oligarhic şi să repună ţara pe făgaşul normalităţii, bunăstării, libertăţii şi securităţii. Viitoarele alegeri locale şi parlamentare, din acest punct de vedere, sunt mai mult decât decisive. Mesajul Platformei DA este cât se poate de clar: AJUNGE!”, se mai spune în comunicatul de presă.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub