Condiţiile de călătorie în Ucraina rămân neschimbate. Moldovenii cu pașapoarte non-biometrice pot traversa frontiera fără probleme

Potrivit prevederilor Acordului între Guvernul Republicii Moldova şi Cabinetul de Miniştri al Ucrainei privind călătoriile fără vize ale cetăţenilor, cetăţenii moldoveni au dreptul de a intra, tranzita şi ieşi de pe teritoriul Ucrainei în baza documentelor de călătorie prevăzute în Anexă la Acord, transmite Radio Cernăuţi.

Condiţiile de călătorie în Ucraina rămân neschimbate. Moldovenii cu pașapoarte non-biometrice pot traversa frontiera fără probleme
(Foto: UNIMEDIA)

Poliţia de Frontieră informează că cetăţenii Republicii Moldova, deţinători ai paşapoartelor simple (non-biometrice), pot traversa frontiera moldo-ucraineană fără a întâmpina probleme.

Potrivit oamenilor legii, nu există restricţii de circulaţie la frontiera cu Ucraina în baza acestui tip de document.

Pub

„Precizăm că condiţiile de călătorie pentru cetăţenii Republicii Moldova în Ucraina rămân neschimbate. Potrivit prevederilor Acordului între Guvernul Republicii Moldova şi Cabinetul de Miniştri al Ucrainei privind călătoriile fără vize ale cetăţenilor, cetăţenii moldoveni au dreptul de a intra, tranzita şi ieşi de pe teritoriul Ucrainei în baza documentelor de călătorie prevăzute în Anexă la Acord”, se spune într-un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră, reţine sursa citată.

Respectiv, paşaportul cetăţeanului Republicii Moldova biometric sau non-biometric este valabil pentru călătorii pe teritoriul Ucrainei.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub