Compania Meat House reacționează din nou: „Informația cu privire la brandul comercial abundă în erori factologice”

Informația cu privire la brandul comercial Meat House, răspândită în ultimul timp de către unele mijloace de informare în masă, abundă în erori factologice și nu reflectă situația reală, iar agiotajul legat de calitatea produselor companiei noastre, creat în mod artificial de jurnaliști și de cei care i-au angajat, denotă o abordare tendențioasă a subiectului dat.  

Compania Meat House reacționează din nou: „Informația cu privire la brandul comercial abundă în erori factologice”
(Foto: logo)

Rezultatele investigațiilor au arătat că producția marca Meat House corespunde tuturor normelor și standardelor igienico-sanitare. Calitatea produselor a fost și este confirmată prin eliberarea certificatelor sanitar-veterinar. Întreprinderea producătoare nu a fost supusă nici unui tip de sancțiuni.

Așadar, valul de informație, lansat prin intermediul mijloacelor de informare în masă, nu corespunde realității. Vom aduce un singur exemplu. Pe data de 28 decembrie 2017, pe un site a apărut o știre, în care se afirma: “În tot acest răstimp oamenii au continuat și continuă să consume producție returnată prelucrată“.  Nu ne vom referi aici la conținutul și la calitatea textului în cauză, însă vom specifica un lucru: începând cu  1 ianuarie 2017, în Republica Moldova este interzisă prin lege returnarea producției alimentare de către magazine, respectiv preluarea ei de către întreprinderile producătoare. Compania noastră respectă cu strictețe cerințele date. Deci, categoric nu poate fi vorba despre returnarea producției, și cu atât mai puțin - despre fabricarea altor mărfuri din produsele returnate.  

Compania producătoare de produse sub marca Neat House le sugerează  mijloacelor de informare în masă profesioniste și competente să studieze toate documentele care prezintă adevărata stare a lucrurilor și care denotă cu certitudine faptul că: brandul Meat House a devenit victima unei campanii de dezinformare rău intenționate.

Consiliul de directori Cardiax-Plus SRL 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub