Cine l-a ajutat pe Plahotniuc să ajungă într-o funcție de autoritate și de negociere la două servicii secrete

Fostul ambasador SUA în România l-ar fi ajutat pe liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, să ajungă într-o funcție de autoritate și de negociere la două servicii secrete. Declarațiile aparțin comentatorului și consultatului politic român Cozmin Gușă și au fost făcute în cadrul unui intervenții la Realitatea TV.

Cine l-a ajutat pe Plahotniuc să ajungă într-o funcție de autoritate și de negociere la două servicii secrete
(Foto: UNIMEDIA)

„M-am lămurit cum a ajuns Vladimir Plahotniuc la Washington. (...) Mark Gitenstein i-a rezolvat foarte multe probleme lui Vlad Plahotniuc, probleme de respectabilitate, unul la mână. Doi la mână, dacă intrăm în zona de inteligence, sigur în prezența și întâlnirea cu doamna Miller, cu care nu s-au întâlnit prea mulți români, l-a dat pe Vlad favorit într-o poziție de maximă autoritate, și de negociere a cel puțin a nivelul a două servicii secrete. Unul cu sediul la Moscova și altul cu sediul la București”, a spus Gușă, scrie dcnews.ro.

„Cine i-a făcut această lucrare și acest favor lui Vlad Plahotniuc, bănuiesc că a știut ce favor îi face și ce anumite avantaje o să îi aducă din acel moment, avantaje care s-au putut negocia și se negociază bine, atât la Moscova, atât la București, pentru că suntem într-o lume a pionilor, într-o lume a serviciilor secrete, nu trebuie să ne mai ferim.”, a mai adăugat acesta.

Pub

Partidul Democrat încă nu a venit cu o reacție în urma acestor acuzații. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub