Cine îi gătește Maiei Sandu și cu cine stă în apartamentul său

Cel mai scump este timpul liber, iar de el nu prea are parte. Este vorba de lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu. Într-un interviu acordat pentru UNIMEDIA, aceasta spune că are puțin timp liber, iar când el există, se delectează într-o călătorie.

Cine îi gătește Maiei Sandu și cu cine stă în apartamentul său
(Foto: UNIMEDIA)

„Nu prea am mult timp liber. Îmi place să călătoresc. E prea complicat acum că trebuie să ai un pic de bani ca să călătorești, dar o să călătoresc și prin apropiere. Mie îmi place foarte mult să merg la munte în România. Evident că o fac vara, pentru că nu știu să schiez. Merg vara ca să urc muntele. Îmi place să citesc și, când pot, îmi place să petrec timpul cu prietenii”, a mărturisit președinta PAS.

Întrebată dacă îi place să gătească, fosta ministră a Educației spune că gătește mai puțin. „Deci, nu sunt un mare culinar, știu să îmi port de grijă. Eu stau cu sora mea și ea e mult mai bună la gătit și eu profit de această situație și nu prea gătesc”, spune aceasta.

Pub

„Mie îmi place să gătesc mâncarea simplă, mie îmi place mâncarea sănătoasă. Mie îmi plac fructele și legumele, îmi plac salatele. Mai puțin sunt amatoare de cărnuri și de mâncăruri complicate care sunt greu de digerat”, a mai declarat Maia Sandu.

Citește interviul aici. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub