Cinci motive pentru a rezerva acum materiale pentru acoperiș de la Conluxart

Cu toții cunoaștem beneficiile ofertelor Early Booking de la companiile de turism. E o practică bună care poate fi utilizată și la alte produse. E interesant că beneficiile pot fi simțite la fel de bine în cazul materialelor pentru acoperiș. Există foarte multe avantaje pe care le poți primi dacă îți organizezi lucrurile din timp, în special pentru cei care planifică să construiască în anul 2018. Cinci motive, pentru care se merită să faci asta, le descriem mai jos.

Cinci motive pentru a rezerva acum materiale pentru acoperiș de la Conluxart
(Foto: Conluxart)

  1. Reduceri de până la 25% la toate materialele pentru acoperiș

Reducerea la materialul ales poate ajunge până la 25%. Poți economisi o sumă importantă de bani doar dacă faci rezervarea din timp. Sumă de bani economisită o poți cheltui pentru a procura necesarul pentru noua ta casă sau, de ce nu, chiar pentru o vacanță sau City Break.

2. Ofertă valabilă pentru orice tip de material

Indiferent de materialul pentru acoperiș ales veți primi o reducere generoasă per total ofertă. Aveți 3 opțiuni în dependență de buget, necesități și gusturi: Țiglă metalică, Șindrilă bituminoasă și Țiglă ceramică.

3. Organizare, planificare și siguranță

Când îți faci rezervarea cu câteva luni înainte, ești sigur că procesul de construcție va decurge conform planului. Prin oferta Early Booking, vă asigurați că materialul comandat va fi livrat în ziua și locul stabilit.

4. Ușor de accesat și realizat

E necesar doar să știi ce fel de acoperiș îți dorești și mărimile aproximative ale casei. Consultanța, oferta și rezervarea materialului e responsabilitatea echipei Conluxart. În situațiile când intervin modificări la mărimile casei sau la termenii de livrare, trebuie doar să anunțați. E comod!

5. Nu culegi, alegi

Cu oferta Early Booking dispui de o gamă foarte variată de produse. E convenabil, mai ales atunci când dorești să te diferențiezi și să ai un produs sau o nuanță neobișnuită a acoperișului, iar dacă optezi pentru un acoperiș clasic ești asigurat că materialul este rezervat pentru tine.  Cu siguranță nu vei sta cu casa descoperită. De asemenea, dacă procuri materialul pentru acoperiș pe măsura necesității, poți fi nevoit să alegi doar din materialul disponibil în stoc în momentul construcției sau să așteptați. Și nu e tocmai bine dacă se anunță ploi!

Promoția Early Booking este valabilă în perioada 1 februarie – 30 aprilie 2018.

Toată informația și detaliile despre oferta Conluxart le găsiți aici.P.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub