Chirtoacă se așteaptă la cele mai murdare alegeri

Dorin Chirtoacă și-a anunțat în repetate rânduri intenția de a candida pentru al treilea mandat consecutiv de șef al administrației locale. Liberalul declară că se așteaptă la cele mai murdare alegeri locale, transmite UNIMEDIA.
 
În context, primarul general al municipiului Chișinău, spune că nu va comentata intoxicațiile din presă, insinuările și minciunile care vor apărea.
 Chirtoacă se așteaptă la cele mai murdare alegeri
Dorin Chirtoacă, prim-vicepreședintele PL (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

„De obicei, în preajma alegerilor apar insinuări, intoxicări, fel de fel de provocări, acuzații și foarte multă murdărie. Am trecut de nenumărate ori prin astfel de de experiențe și sunt convins că alegerile care vin, alegerile locale din vară, nu se vor deosebi decât prin faptul că vor fi și mai murdare”, a specificat Dorin Chirtoacă.
 
În aceeași ordine de idei, acesta a comentat așa-zisele sondaje de pe internet care îl promovează pe Renato Usatîi drept candidat și favorit la funcția de primar al Capitalei.
 
„Există indivizi certați cu legea , care ar trebui să stea la răcoare, care sunt deja promovați ca viitori primari. Ce fel de concurent este, cred că s-a văzut la alegerile precedente. Cu asta am răspuns”, a conchis liberalul.
 
Prim-vicepreședintele PL a hotărât să nu comenteze intoxicațiile din presă. „Cât ține de fenomenul în ansamblu, pentru a evita acutizarea unor astfel de situații care se cer a fi comentate. Sunt diverse insinuări, minciuni până la urmă, tiraje pentru a intoxica opinia publică înainte de alegeri”, a adăugat Dorin Chirtoacă.
 
Întrebat despre șansele sale de a-și păstra fotoliul la Primărie, Chirtoacă a răspuns: „Părerea mea este următoare: am trecut de „mănușă”, „de soluție”, vom trece și „de petiție” și de „monstruoasa coaliție” și de altele care sunt în calea noastră. Eu personal am încredere în locuitorii Chișinăului și cred că și ei au încredere în mine și în tot ce am făcut noi în acești 8 ani de zile. Cred că avem toate șansele să mergem înainte după luna iunie 2015, cu actuala echipă din administrația locală și cu subsemnatul. În cazul în care locuitorii vor avea altă părere, răspunsul meu va fi următorul: îi voi mulțumi pentru onoare de a fi fost primar al locuitorilor municipiului în acești 8 ani de zile. Numai acei care nu vor să vadă, nu văd progresele care s-au făcut în municipiu timp de 8 ani”.
 
UNIMEDIA precizează că alegerile locale vor avea loc în vara anului 2015. Deocamdată nu a fost stabilită perioada de organizare a scrutinului, însă nu mai târziu de lunile iunie-iulie.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub