Chirtoacă se așteaptă că deciziile sale vor fi atacate în judecată și suspendate

Primarul Dorin Chirtoacă este sigur că deciziile sale de anulare și modificare a mai multor rute de microbuze vor fi atacate în instanța de judecată și, poate, chiar suspendate. Însă, edilul Capitalei nu intenționează să facă compromisuri și să meargă mai departe cu soluția radicală pe care a propus-o.
Chirtoacă se așteaptă că deciziile sale vor fi atacate în judecată și suspendate
Dorin Chirtoacă, primar general de Chișinău (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

Declarații în acest sens au fost făcute de primarul de Chișinău în cadrul emisiunii „Fabrika” de la PublikaTV
 
„Sunt sigur că vor da în judecată. Nu exclud că vor fi suspendate dispozițiile. Nu exclud că se vor implica, politic, și anumiți politicieni care vor dori să transforme tot asta în circ”, a declarat Chirtoacă.
 
Potrivit lui, reforma va funcționa ca o hârtie de turnesol. „Se va vedea cine este pentru adevăr și corectitudine, organizarea corectă a acestui serviciu și cine este pentru a specula și a face alte lucruri”, spune edilul-șef al Capitalei.
 
Amintim că, după mai multe accidente rutiere cu implicarea microbuzelor, șoferii de maxi-taxi au intrat săptămâna trecută în grevă. Sâmbătă, 12 iulie, primarul a anunțat într-o conferință de presă că microbuzele nu vor mai tranzita centrul orașului, ci doar să asigure transportul pasagerilor din suburbii către oraș și pe străzile secundare. Respectiv, circa 20 de rute de microbuz ar urma să fie anulate (6 în prima etapă, alte 14 în a doua etapă), iar itinerarul celorlalte rute modificate și scurtate. 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub