Citește toate știrile la acest subiect

Chirtoacă îi răspunde lui Năstase: „Mortul e viu! Şi dacă mortul fiind viu, se mai şi ridică de jos, îţi dai dumneata demisia”

Replică dură din partea lui Dorin Chirtoacă la declarațiile lui Andrei Năstase. Primarul îi răspunde acestuia că nu-și va da demisia, pentru că, dacă va fi achitat, „va reveni la serviciu și își va duce mandatul până la capăt”.

Chirtoacă îi răspunde lui Năstase: „Mortul e viu! Şi dacă mortul fiind viu, se mai şi ridică de jos, îţi dai dumneata demisia”
(Colaj: UNIMEDIA)

„În cazul în care voi fi condamnat - automat vor avea loc alegeri locale. Deja vă simţiţi în campanie electorală? Nici nu aţi uscat bine pantalonii de transpiraţie sau de altceva şi deja v-aţi lansat în campanie pentru primărie? Dar să cereţi elementar eliberarea unui om închis pe nedrept nu v-a trecut prin cap? Sau a mai multora, a tuturor chiar? Sau să organizaţi ceva manifestaţii de susţinere”, îi reporoșează Chirtoacă.

Totodată primarul califică gestul liderului PPPDA, ca fiind unul neprietenesc. Chirtoacă speră că va fi achitat și spune că „mortul e viu”, în sens că nu se va da bătut.

Pub

„Generos ajutor din partea dvs. Asta e ca şi cum ar fi cineva la pământ şi ar veni un ca şi cum un „frate de luptă” şi i-ar trage un glonte în cap. Mai seamănă asta cu situaţia când mortul încă nu s-a răcit bine pe laiţă, iar rudele deja se ceartă şi încep să îi împartă averea... Dar mortul nu e mort. Mortul e viu! Şi dacă mortul fiind viu, se mai şi ridică de jos, îţi dai Dumneata demisia, cel puţin pentru laşitate? Să vă fie clar - mortul nu mort, nu moare şi e mai viu decât mulţi dintre cei vii”, a mai scris Chirtoacă.

UNIMEDIA amintește că astăzi liderul PPPDA, Andrei Năstase, i-a cerut primarului de Chișinău să-și dea demisia. Năstase motivează că doar prin demisie s-ar putea organiza alegeri anticipate în capitală, însă fiind suspendat, cum cere Procuratura, ar putea fi pusă în funcția de primar interimar o persoană comodă guvernării.

UNIMEDIA amintește că Procuratura Anticorupție a cerut Consiliului Municipal Chișinău suspendarea din funcție a primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă.

Săptămâna trecută Judecătoria Buiucani, a admis organizarea referendumului pentru demiterea primarului general, Dorin Chirtoacă.

La 25 mai primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost reținut de către ofițerii CNA, iar la 26 mai a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Edilul este bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chișinău.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub