Chirtoacă, medaliat de unchiul său
Mihai Ghimpu, președintele Partidului Liberal și unchiul primarului general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, i-a înmânat astăzi, 18 iunie, celui din urmă medalia „Gheorghe Ghimpu” pentru că a ridicat monumentul victimelor regimului totalitar comunist va fi instalat în faţa Gării Chişinău, în acest an, relatează UNIMEDIA.
Foto: captura imagini video privesc.eu
„Într-un stat în care a fost ocupat, în care avem o mentalitate comunistă, nu este posibil să schimbi totul într-un an. Vreau să vă spun că cea mai importantă problemă care a reușit să o rezolve primarul general Dorin Chirtoacă este monumentul care va fi dezvelit la gară. Acest monument trebuia ridicat demult. Piatra a fost instalată încă de fratele meu, Gheorghe Ghimpu, în anii '90. A trebuit să treacă 23 de ani ca să vină nepotul lui Gheorghe Ghimpu să ridice monumentul. Altcineva nu s-a găsit. Iată de ce, înainte de dezvelirea monumentului, în ziua prezentării raportului, îi voi atârna dlui primar general medalia „Gheorghe Ghimpu”. Mulțumesc dl primar general pentru faptul că, în sfârșit, ai ridicat durerea neamului nostru și nu o lași să fie folosită în scopuri politice. Îți doresc succese și orice funcții nu vei dori, vei avea sprijinul Partidului Liberal”, a menționat liderul PL.

Ulterior, Mihai Ghimpu a pus medalia la gâtul lui Dorin Chirtoacă, în fața mulțimii prezente la eveniment.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.