Chetraru declară că pregătește încă 3 dosare

„Încă trei dosare penale cu implicarea demnitarilor de rang înalt vor fi făcute publice în scurt timp”. Declarația a fost făcută de către directorul Centrului Național Anticorupție (CNA), Viorel Chetraru, în cadrul unui interviu pentru ziarul Timpul, notează UNIMEDIA. 

„Noi am făcut publice trei cazuri: Fiscul, Usatâi și Boris Focșa, care este ministrul PD. Negruța de la Finanțe e al procurorilor, nu e al meu și nu mi-l puneți în cârcă. Aveți puțină răbdare, veți mai afla despre trei cazuri, care sunt în procedură.
Chetraru declară că pregătește încă 3 dosare
Directorul CNA, Viorel Chetraru (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

Vor fi de peste tot, nu cereți nume. Chiar și din PD. Comuniștii de patru ani nu mai sunt la putere și am epuizat tot ce am avut în privința lor. Dosarele Molojen, Popușoi, Papuc, Găgăuz și altele au fost trimise în judecată”, a menționat Chetraru.

În cadrul aceluiași interviu, directorul instituției a vorbit și despre limitarea accesului la Guvern. „Cât ține de interdicția de a participa la ședințele guvernului, mi-e greu să vorbesc. Am impresia că este o eroare a responsabililor de la executiv, altă explicație nu există. Doar nu suntem la grădiniță, unde un prichindel se supără pe altul și nu-i permite să-și bea ceaiul la aceeași masă cu el…”, a mai adăugat sursa.

Citește interviul integral aici. 

UNIMEDIA amintește că, în toiul războiului politic dintre Vlad Filat și Vlad Plahotniuc, CNA a pornito serie de acțiuni, printre care audieri, percheziții, etc. CNA a deschis dosare penale în cazul miniștrilor Andrei Usatîi, Veaceslav Negruța, secreatului adjunct al guvernului, Eduard Bănăruc, șefului FISC, Nicolae Vicol, dar și ministrului Boris Focșa. Precizăm că ultimul ar fi bănuit de vânzarea ilegală a edificiilor-monumente istorice din strada M. Eminescu, 52, din Capitală.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub