Citește toate știrile la acest subiect

Cea mai „năstrușnică” promisiune electorală de la Ilan Șor: O rafinărie de petrol la Bălți și benzină mai ieftină

O rafinărie de petrol orășenească, benzină ieftină și o rețea de stații de alimentare în oraș. Este promisiunea făcută de Ilan Șor în timp ce și-a prezentat candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți. Toate acestea vor fi realizate într-un singur an, dar cu condiția ca Pavel Verejan, candidatul Partidului Șor să ajungă primar, se arată într-un comunicat de presă al Partidului Șor.

Cea mai „năstrușnică” promisiune electorală de la Ilan Șor: O rafinărie de petrol la Bălți și benzină mai ieftină
(partidulsor.md)

„Această rafinărie va produce combustibil din materii prime importate, pe care îl vom comercializa prin intermediul rețelei municipale de stații de alimentare. Pentru locuitorii orașului, combustibilul va fi vândut mai ieften, la un tarif preferențial. Totodată, profitul din procesarea și vânzarea combustibilului prin rețeaua proprie va fi direcționat în bugetul orașului”, a declarat Ilan Șor.

În același comunicat de presă se mai menționează că, după victoria Partidului Politic Șor în alegerile parlamentare, această rafinărie din Bălți va sta la baza programului național de participare mai activă a statului în sectorul energetic, care este unul strategic.

Pub

„La fel ca și în perioada sovietică, această ramură a industriei trebuie să fie în mâinile statului", a declarat Ilan Șor presei la Bălți.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub