Citește toate știrile la acest subiect

Ce spune Sturza despre manifestația din PMAN

Ion Sturza, ex-premierul Republicii Moldova, a avut doar cuvinte de laudă în adresa manifestației care a avut loc duminică, 3 noiembrie, în Piața Marii Adunări Naționale. Acesta a evidențiat buna organizare a evenimentului și încărcătura pozitivă a mesajului care a fost transmis, notează UNIMEDIA.
 
„Să-i felicităm pe cei din alianța de guvernare pentru buna organizare a mitingului de duminică. Au reușit eficient să capteze energia Pro Europa a moldovenilor, care, istoric vorbind, au manifestat masiv nu pentru pâine, ci pentru limbă, istorie, demnitate! Este adevărat, mitingul a ridicat ștacheta așteptărilor foarte sus. Este o responsabilitate enormă să nu ratăm”, a scris Ion Sturza pe contul său de Facebook.
Ce spune Sturza despre manifestația din PMAN
Mitingul Pro-Europa (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

În calitate de post scriptum, fostul prim-ministru și-a manifestat speranța că mitingul a fost urmărit și de „clovnul Rogozin”, pe care l-a caracterizat drept „cel mai eficient agent al integrării europene a Moldovei”.
 
UNIMEDIA menționează că ieri a avut loc o amplă manifestație întru susținerea cursului european al Republicii Moldova. Zeci de mii de oameni au venit în PMAN pentru a arăta susținerea pentru vectorului pro Vest. Potrivit organizatorilor, la eveniment au participat circa 100 mii de cetățeni.
 
 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub