Ce ne rezervă astrele pentru prima zi de weekend. O zi surprinzătoare pentru Raci

Berbec: Sâmbăta este o zi grozavă pentru tine. Vei cunoaște un nou vecin și te va invita să te alături hobby-ului său preferat.

Ce ne rezervă astrele pentru prima zi de weekend. O zi surprinzătoare pentru Raci
(simbol)

Taur: Ca să te bucuri de ziua de azi, este suficient să rămâi fidel propriilor convingeri, cele care îţi ţin lumea laolaltă, şi să nu te păcăleşti singur, oricât de tentant ar fi.

Gemeni: S-ar putea să te simți ceva mai liber astăzi, dar să apară o teamă din cauza unor amintiri neplăcute sau a unor situații care derivă din trecut. 

Pub

Rac: Veiprimi veşti bune şi interesante, poate chiar surprinzătoare şi neaşteptate despre planurile rudelor tale.

Leu: Vei  petrece ziua fără prea mult entuziasm. Sunt posibile unele episoade care nu îți vor fi pe plac, fie pentru că vei fi nevoit să faci eforturi care nu îți convin sau altceva, cumva împotriva voinței tale.

 Fecioară: Trebuie să îţi controleze stările de nervozitate şi să eviţi să-ţi elibereze negativismul asupra celor din jur.

Balanţa: Vei avea astăzi parte de un moment romantic neaşteptat. Vei primi un poem de la prietenul sau admiratorul dvs de lungă durată.

Scorpion: Treci printr-o stare destul de tensionată. Una dintre rudele tale mai în vârstă îţi va cere să îi dai o mână de ajutor în familie, lucru care te va ocupa până seara târziu.

Săgetător: Vei fi pus pe fapte mari .Vreai să  te pregăteşti intens pentru a ajunge la o formă fizică de invidiat.

Capricorn:  În această zi vei fi dezamăgit de unul dintre vechii tăi prieteni. În ultimul moment el te va informa că excursia voastră împreună nu va mai avea loc.

Vărsător:  Vreai să faci o achiziţie costisitoare în această zi. Vei dedica mai multe ore afacerilor la domiciliu, iar seara vei merge la o plimbare prin centrul comercial.

Peşti: Vei avea astăzi o conversaţie foarte serioasă cu partenerul de viaţă. Acesta va dori să purtaţi o discuţie, în care să îţi spună despre planurile  de a extinde familia.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub