Ce mai face Viorel? Sora regizorului vine cu detalii despre starea lui Viorel Mardare și decizia privind tratamentul

Sora regizorului Viorel Mardare, care recent a fost diagnosticat cu cancer, a venit cu detalii despre starea de sănătate a fratelui său.

Foto: Facebook/ Viorel Mardare

"Pentru că messengerul meu e roșu și printre discuțiile purtate cu mai multe clinici din afară (Germania, Israel, Austria, Elveția, Italia, SUA; se pare că am și decis una la care să mergem) nu prea am timp să răspund tuturor, o fac aici. 

Întrebarea de bază: Ce mai face Viorel? 
Răspunsul lui: Beau smoothie, patentat „Posmotrel", din troscot și pătrunjel.

Deci starea de spirit o vedeți. Toată dragostea și gândurile voastre bune îl ajută, să știți!

PS: Pentru ca Viorel să fie mai bine, trebuie să urmeze un tratament de ultimă generație (tot ce e mai nou și mai bun în lumea medicală). Revenim în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.

Vă mulțumim că sunteți alături”, a scris sora lui Viorel Mardare.

Amintim că săptămâna trecută pritenii, rudele, dar și oameni care nu îl cunosc personal pe Viorel Mardare s-au solidarizat și au adunat în timp record peste 107 mii de euro, necesari pentru tratamentul de cancer, depistat de medicii din Germania.

Prietenii și apropiații lui Viorel Mardare au creat și o pagină pe facebook „Viorel Must Go On”, și au lansat o campanie de crowdfunding, pe gofundme.com.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.