Ce l-a motivat pe Alexandru Tănase să accepte funcția de ministru al Justiție

Fostul președinte al Curții Constituționale, Alexandru Tănase, numit recent în funcția de ministru al Justiției, afirmă că a acceptat această funcție dat fiind faptul că nu este deacord cu „foarte multe lucruri din acest sector”. Mai mult, acesta spune că „fiecare trebuie să folosească orice oportunitate de a face o schimbare spre bine”.

Ce l-a motivat pe Alexandru Tănase să accepte funcția de ministru al Justiție
(Foto: UNIMEDIA)

Tănase a comunicat că intenționează să facă schimbări în domeniu. „Pentru mine a fost o provocare această invitație de a face parte din Guvern, anume pe domeniul justiției. Am acceptat propunerea, deoarece nu sunt de acord cu foarte multe lucruri în acest sector și cred că fiecare trebuie să folosească orice oportunitate de a face o schimbare spre bine, acolo unde este posibil”, a declarat Tănase, potrivit unui comunicat de presă emis de Ministerul Justiției.

Anterior, Alexandru Tănase a deținut funcția de ministru al Justiției între septembrie 2009 și mai 2011. 

Pub

Alexandru Tănase este membru al Comisiei de la Veneţia din iunie 2017. El şi-a încheiat mandatul de preşedinte al Curţii Constituţionale în mai 2017, unde a activat din 2011, când a renunţat la funcţia de ministru al Justiţiei.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub