Ce i-a spus Plahotniuc lui Ghimpu când a fost arestat Dorin Chirtoacă. Liderul PL: „L-am întrebat pentru ce faci lucru acesta, dacă nu sunt probe”

După ce a fost arestat Dorin Chirtoacă liderul PL, Mihai Ghimpu, i-a cerut socoteală, de ce a fost încătușat fostul primar al capitalei.

Foto: UNIMEDIA

„L-am sunat pe Plathotniuc când a fost arestat Dorin Chirtoacă. A zis că e lupta cu corupția”, a declarat Mihai Ghimpu în emisiunea „Politica” de la TV8.

Ghimpu a recunoscut că a mers la GBC pentru a vorbi cele întâmplate. „Da m-am dus la el. L-am întrebat pentru ce faci lucru acesta, dacă nu sunt probe. El a zis că e lupta cu corupția”.

Mihai Ghimpu a explicat că a mers la Plahotniuc pentru că a văzut că e decizie politică. „Nevalidarea lui Năstase confirmă arestarea lui Dorin Chirtoacă. Vedem că toate proiecte lui merg înainte și Cafeneaua lui Guguță, ect”, a conchis acesta.

La 25 mai primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost reținut de către ofițerii CNA, iar la 26 mai a fost plasat în arest la domiciliu. Edilul este bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chișinău.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.