Ce crede Ghimpu despre mișcările lui Usatîi și Platon pe scena politică din Moldova

O altă forță în frunte cu controversatul om de afaceri Renato Usatîi și fostul deputat pe listele AMN, Veaceslav Platon, nu ar trebui să apară în politica din Republica Moldova. Totodată, „Partidul Nostru” al luie Usatîi nu are nicio șansă la viitoarele alegeri parlamentare. 

Declarațiile au fost făcute de către liderul PL, Mihai Ghimpu, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, informează UNIMEDIA.

Ce crede Ghimpu despre mișcările lui Usatîi și Platon pe scena politică din Moldova
Liderul PL, Mihai Ghimpu (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

„Forță ca aceștia nu e nevoie să apară. Aici trebuie să apară o forță din oameni corecți, cinstiți, patrioți fiindcă funcția publică ți-e dată pentru oameni, nu pentru a deveni miliardari și milionari”, a subliniat Ghimpu.

Totodată, liderul PL a declarat că pentru partidul lui Usatîi vor vota doar subalternii și rudele acestuia. „De Renato Usatîi habar nu am. Dar cine sunt ei? Ce fel de partid? Cine îi va vota? Neamurile, prietenii, subalternii? Nu! Nu au nicio șansă. Ei, ce e problema noastră? Că alternativă nu există”, a precizat Ghimpu.

Pub

Amintim că, Renato Usatîi a anunțat că a depus la Ministerul Justiției actele pentru ca să-și înregistreze propiul partid.

UNIMEDIA amintește că Rento Usatîi a apărut în spațiul public după scandalul de la UniversalBank din 2011 și relațiile încurcate ale acestuia cu Gherman Gorbunțov. Începând cu 2013, Usatîi se promovează activ, participând la multe acțiuni de caritate.

În vara 2013, Usatîi a organizat un concert de zile mari la Fălești, unde au participat vedete cunoscute din Rusia. Ulterior, omul de afaceri a adus vedete din show-bizz-ul rusesc într-un club din Capitală.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub