Cazul tânărului ucis în bătăi de luptătorii K1: Cel de-al treilea suspect implicat în această crimă a fugit din țară

Cel de-al treilea individ implicat în cazul bărbatului omorât în fața unui club de noapte din capitală, Eugeniu Deliu, a fost anunțat în căutare internațională. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către procurorul capitalei, Ștefan Șaptefrați.

Cazul tânărului ucis în bătăi de luptătorii K1: Cel de-al treilea suspect implicat în această crimă a fugit din țară

Potrivit lui Ștefan Șaptefrați, decizia a fost luată luată vineri, 8 iunie, de către procurori.

Amintim că un bărbat din capitală a fost bătut de un grup de tineri pe 19 mai curent. Victima a fost transportată la spital, iar peste cinci zile a decedat. 

Pub

Poliția menționează că pe marginea cazului au fost deschise trei cauze penale pentru huliganism, vătămare gravă medie a integrității corporale în urma căreia a survenit decesul unei persoane,  iar vinovaţii riscă până la 15 ani de închisoare.  

Prima persoană reținută este Mihai Pârgaru. Pe numele acestuia a fost aplicat mandat de arestare pentru 30 de zile. Duminică, 27 mai, a fost reținut și Aurel Ignat, cel despre care se spunea că era, de fapt, prima persoană reținută, ambii sunt luptători K1.

De asemenea, președintele FEA, Dorin Damir susține că luptătorii Aurel Ignat şi Mihai Pârgaru nu au treabă cu K1Anterior însă, în cadrul aceleiași federații se anunța cu mult fast că tocmai Aurel Ignat este cel care îl va înlocui pe fostul campion KOK, Constantin Țuțu

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub