Cât a costat videoclipul cu Brad Pitt, devenit viral peste noapte, și cât i-a costat pe români „frunza” Elenei Udrea

Spotul de promovare a turismului din Republica Moldova a devenit viral, la câteva ore de la lansare. Nici nu-i de mirare, conceptul este extrem de bun, actorii – remarcabili, iar filmarea – ireproșabilă. Mergând pe o idee simplă – cum ar fi dacă Brad Pitt ar umblă singur, pe ulițele unui sat din Moldova de peste Prut, autorii video-ului au reușit să surprindă în aproape trei minute motive consistente pentru care țara lor ar trebui vizitată, scrie presa română.

Cât a costat videoclipul cu Brad Pitt, devenit viral peste noapte, și cât i-a costat pe români „frunza” Elenei Udrea

Brad Pitt din videoclip nu este chiar Brad Pitt. Actorul care îi joacă rolul este Ronald Huisman, un actor olandez care activează în domeniul IT și chiar a lucrat pentru mai multe proiecte din Republica Moldova. Producătorul Sergiu Prodan a spus că Huisman este un prieten al Moldovei și că a lucrat gratuit pentru videoclip.

Filmările au avut loc în toamna anului trecut în regiunea Orheiului. Regizorul este Viorel Mardare, iar conceptul îi aparține lui Eugen Boico. La scenariu s-a lucrat aproximativ o lună, iar bugetul producției a fost de 10 mii de euro.  

Pub

Spre comparație, realizarea şi promovarea brandului turistic cu "frunza" al României, pe vremea Elenei Udrea, au costat peste 20 de milioane de euro (conform Jurnalului National). 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub