Care instituții au avizat pozitiv proiectul vacanței bugetarilor și care nu au fost de acord?

Majoritatea instituțiilor publice au avizat pozitiv proiectul privind minivacanța bugetarilor de la sfârșitul lunii august. 

Foto: westcityradio.ro

Au avizat pozitiv proiectul, „fără obiecții și propuneri”: Ministerul Economiei şi Infrastructurii Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului Confederaţia Naţională a Sindicatelor.

A avizat pozitiv, însă cu comentarii: Banca Națională a Moldovei

Au avizat negativ proiectul: Confederaţia Naţională a Patronatului și Camera de Comerţ Americană din Moldova.

Amintim că din cadrul Confederaţiei Naţională a Sindicatelor, două Federații nu au fost de acord сu inițiativa. Acestea sunt Federația Sindicală a Educației și Științei și Federația Sindicală din Energetică.

Inițaitiva a stârnit și dezbateri printre internauți. Unii au salutat inițiativa, însă o bună parte din cei care și-au exprimat opinia spun că nu sunt de acord cu cele trei zile de odihnă suplimentare, majoritatea argumentând că este o decizie „ineficientă” și va fi greu de recuperat din sâmbetele care urmează.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.