Candu prevede „apusul politic” pentru Dodoni și Șelini

Andrian Candu, vicepreședintele Partidului Democrat, prevede „apusul politic” pentru Dodoni și Șelini. Potrivit democratului, cei care se dau drept patrioți, dar de fapt acționează împotriva intereselor Republicii Moldova, riscă atât cu cariera politică, cât și cu demmiitatea de cetățean. Opinii în acest a fost împărtășite de Andrian Candu într-o postare pe blogul personal, notează UNIMEDIA.

Candu prevede „apusul politic” pentru Dodoni și Șelini
Andrian Candu, vicepreședinte PD (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

„În ultimele zile vedem cum aşa zişii patrioţi ai Moldovei se dau în spectacol. Vedem Dodoni şi Şelini care se deconspiră singuri şi arată întregii Moldove că ei sunt cei care au stat la baza impunerii sancţiunilor Moscovei împotriva cetăţenilor Moldovei. Dodonii şi Şelenii trebuie să înţeleagă că riscă foarte mult în acest moment, şi nu-şi riscă doar cariera politică ci îşi riscă chiar demnitatea de a fi cetăţeni ai Moldovei. Nişte oameni care-şi trădează propriul popor, care merg la Moscova şi vând informaţii despre care ar fi punctele vulnerabile pentru cetăţenii ţării lor, nu au cum să o sfârşească bine în alegeri”, evidențiază democratul.
 
În context, acesta îi îndeamnă pe acești „adevăraţii patrioţi” să mănânce câte un măr produs în Moldova în fiecare zi, „pentru sănătatea lor şi binele ţării, pa care pretind că o iubesc”.

Același subiect a fost anterior abordat și de fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza:

Sturza se ia iarăși de Dodon

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub