Citește toate știrile la acest subiect

Candidatul PUN, Constantin Codreanu, după scrutinul I de vot: „Să nu îi lăsăm în Anul Centenarului pe socialiști să ocupe primăria capitalei”

Candidatul Partidului Unității Nationale la funcția de primar al capitalei, Constantin Codreanu, susține că deși ar fi fost atacat de cei de la PAS și DA, în turul doi afirmă că „obiectivul rămâne același - să nu îi lăsăm în Anul Centenarului pe socialiști să ocupe primăria capitalei”, a scris candidatul pe pagina sa de Facebook.

Candidatul PUN, Constantin Codreanu, după scrutinul I de vot: „Să nu îi lăsăm în Anul Centenarului pe socialiști să ocupe primăria capitalei”
(Foto: UNIMEDIA)

„Am demonstrat că pot duce orice atac și orice minciună la adresa mea. Este important ca și viitorii mei colegi care vor face pasul spre politică să înțeleagă că va fi nevoie de multă rezistență atât pe plan personal cât și public. 

Sunt multe lecții deduse înaintea acestei campanii, în timpul ei și după. Cea mai importantă este că încrederea este un dar mult prea prețios ca să îl acorzi tuturor. În plus, de foarte multe ori, trebuie să accepți că și oamenii experiementați politic comit erori fundamentale.

A fost un exercițiu interesant și benefic din punct de vedere politic. Iar saltul de la 0 la 4,5 este unul consistent. Totuși, să nu ne îmbătăm cu apă rece. Nu e decât un început firav. Va trebuie să muncim mult pentru a progresa”, a mai scris Constantin Codreanu

Mai mult, dânsul a declarat aseară la 10TV că ceea ce le-a promis oamenilor rămâne valabil, iar pentru alegerile parlamentare din toamnă, PUN se va pregăti mai intens.

Pub

„Ce am promis rămâne valabil în continuare. Noi vom continua să muncim pe scena politică prin întâlnirile viitoare pe care le vom face și prin pregătirea mult mai așezată pentru campania din toamnă (n.r. - alegerile parlamentare)”, a conchis candidatul.

De asemenea, deputatul în Parlamentul României le-a mulțumit celor 10.163 de chișinăuieni care l-au votat. 

Menționăm că la primul scrutin al alegerilor locale noi din Chișinău, care a avut loc ieri, Constantin Codreanu a obținut 4,55 la sută din voturi. În turul II accede Ion Ceban cu 40,97% din voturi și Andrei Năstase - 32,12%.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub