Citește toate știrile la acest subiect

Candidații PLDM pentru fotoliile din CMC. Cel mai în etate are 85 de ani

Ministrul Mediului, Sergiu Palihovici, șeful Cabinetului prim-ministrului Chiril Gaburici, Andrian Gavriliță și consilierul în domeniul economic al președintelui Nicolae Timofti, Mihail Furtună, sunt printre primii candidați înaintați de Partidul Liberal Democrat din Moldova, pentru fotoliile din Consiliul Municipal Chișinău.

În lista candidaților PLDM la funcția de consilier în CMC figurează și directorul Liceului „Gheorghe Asachi” din capitală, Boris Volosatîi, prorectorul Universității de Stat de Educație Fizică și Sport, Ghenadie Dumanschi, și directorul Editurii „Universul”, Iurie Gabura, informează UNIMEDIA. 

Candidații PLDM pentru fotoliile din CMC. Cel mai în etate are 85 de ani
(Foto: oficial.md)

Lista este completată de directorul Liceului Teoretic cu Profil Sportiv nr.3 din Chișinău, Nicolae Pădureț, șeful Clinicii „Emilian Coțaga”, Janeta Buliga, directorul Spitalului Clinic Municipal nr.1 din capitală, Victor Savin, dar și alți juriști, profesori, medici, contabili, și inspectori fiscali.

Preşedintele Asociaţiei Foştilor Deportaţi şi Deţinuţi Politici din Republica Moldova, Valentina Sturza este cel mai în etate candidat din lista propusă de PLDM pentru CMC. Aspiranta are 85 de ani și figureză în listă cu numărul 18. 

UNIMEDIA precizează că Serafim Urechean este candidatul PLDM pentru funcția de primar al capitalei. 

Vedeți mai jos lista completă a candidaților propuși de PLDM pentru fotoliile din CMC.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub