Brigitte Sfăt a divorțat de Ilie Năstase

Brigitte Sfat a anunţat pe Facebook că divorteaza de Ilie Nastase. Vedeta spune ca motivul nu este infidelitatea sotului, ci este deranjata de „nesimtirea fostei soţii”.

Brigitte Sfăt a divorțat de Ilie Năstase
(Foto: ziarelive.com)

Astazi, 12 iulie, anunț oficial divorțul de Ilie. Nu pentru că m-a înșelat. Pentru că m-am săturat de nesimțirile fostei soții, de faptul ca non stop își folosește copiii sp îi ceară lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta dată, o mașină nouă.

I-am dat un mini cooper, cu 30.000 km la bord, și a facut un scandal monstru.

Pub

Vreau să înțelegeți faptul că anul trecut soțul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000 €... iar în fiecare an peste 300.000 €, în condițiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum și tot felul de lucrări de șantier pentru câțiva bănuți. Eu nu am primit niciodată de la Ilie vreo mașină", scrie Brigitte Sfăt pe contul ei de Facebook. 

Ilie Năstase s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt în 2013.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au făcut, în noiembrie 2013, petrecerea de nuntă la un hotel de cinci stele din Poiana Braşov - deşi nu s-au căsătorit religios -, printre invitaţii la eveniment numărându-se Nadia Comăneci şi Ion Ţiriac.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt formează un cuplu din anul 2010. Amândoi au mai fost căsătoriţi. Ilie Năstase are cinci copii din căsniciile anterioare, iar Brigitte Sfăt, doi copii.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub