(video) Boțan, Nantoi, Dolganiuc și alți lideri de opinie au lansat Platforma Civică Demnitate şi Adevăr

Mai mulți lideri de opinie au lansat astăzi, 24 februarie, Platforma Civică Demnitate şi Adevăr, pe scurt „DA”. Printre semnatarii Platformei sunt Oazu Nantoi, Igor Boţan, Valentin Dolganiuc, Stanislav Pavlovschi, Mihai Manole, Olesea Stamate, Mariana Kalughin, Cornelia Cozonac, Angela Aramă, Alexandru Cozer, Vasile Zgardan, Vasile Năstase, Dinu Plîngău și Andrei Năstase, informează UNIMEDIA. 

Nemulțumiți de situația politică din țară, liderii de opinie au semnat un manifest prin care s-au angajat să fie portavocea societății. Iar pentru a aduce punctele de vedere la destinatari, aceștia sunt pregătiți să organizeze și proteste pașnice.

Totodată, semnatarii manifestului au ținut să menționeze că destinatarii luărilor de atitudini nu sunt neapărat politicienii. „Trebuie să facem o radiografie a guvernării. Ca să vedem unde e problema”.

„Platforma este constituită de cetățeni și pentru cetățeni. Noi nu știm cum va reacționa guvernarea. Este o încercare. Nu mai putem sta în tăcere și viața să treacă pe lângă noi”, a menționat Oazu Nantoi.

„Am ajuns să fim împreună din cauza decepțiilor pe care le-am trăit în ultimii cinci ani de zile. Noi vom reacționa după sloganul: ne angajăm, iar pe parcurs vedem cum să facem ca vocile noastre să fie auzite”, a precizat Igor Boțan.

Liderii de opinie au menționat că se conduc de un proverb celebru: Lumea va pieri nu din cauza oamenilor răi, ci din cauza oamenilor buni care nu se implică.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub