Blogger: Liberalul Gheorghe Brega ar fi lovit cu bestialitate o femeie acum 20 ani

UPDATE, ora 20.00: Contactat de ziarul „Adevărul Moldova“, deputatul Gheorghe Brega neagă că ar fi lovit-o pe sora medicală de la Institutul Oncologic. „Este o aberaţie. Nu-i adevărat. Sunt minciuni. N-am bătut în viaţa mea o femeie. Mie îmi plac femeile! Nu m-ar mira să apară despre mine că sunt violator sau că aş fi omorât pe cineva“, a declarat Brega.

Bloggerul Dragoș Galbur a postat pe blogul său documente ce ar demonstra că deputatul liberal Gheorghe Brega, cu 20 ani în urmă, ar fi lovit o femeie în incinta Institutului Oncologic. Pe atunci, acesta deținea funcția de șef de secție. Într-un conflict cu o subalternă a sa, Brega ar fi lovit-o pe asistenta sa cu bestialitate, provocându-i hemoragie intracraniană, în urma căreia aceasta a ajuns internată în spital.
Blogger: Liberalul Gheorghe Brega ar fi lovit cu bestialitate o femeie acum 20 ani
Gheorghe Brega, deputat PL (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

„În urma traumelor primite, femeia a suferit și o amnezie totală, fiind obligată din nou să învețe să meargă, mănânce, vorbească, etc. Și până în ziua de astăzi acestă femeie este bolnavă, având acordat grad de invaliditate pe viață”, scrie sursa. 

Conform documentelor prezentate pe blog, Gheorghe Brega a reușit să scape fără consecințe penale. Acesta a fost totuși eliberat din funcția pe care a deținut-o. „Climatul moral-psihologic în colectivul secției este tensionat și exclude posibilitatea conlucrării în continuare a colaboratorilor cu șeful secției Gh. Brega", se spune în ordinul de eliberare.

Gheorghe Brega încă nu a comentat informațiile date publicității.

UNIMEDIA amintește că, în prezent, Gheorghe Brega este implicat și într-un alt scandal. Acesta se află într-un conflict cu compania farmaceutică Balkan Pharmaceuticals pe care a acuzat-o că produce medicamente necalitative. Ultima a ripostat, spunând că liberalul ar avea interese în acest domeniu și protejează alte companii.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub