Bătălia sesizărilor între candidați: Ion Ceban a depus o sesizare la CEC împotriva lui Andrei Năstase, în urma unei declarații a lui Daul

Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, a depus o sesizare la Comisia Electorală Centrală împotriva lui Andrei Năstase, în urma unei declarație făcute de liderul Partidului Popular European, Joseph Daul, în care susținea „Năstase - unicul candidat antioligarhic; Plahotniuc și Dodon vor înscăunarea unei persoane aservite”. Despre aceasta a anunțat astăzi liderul PDA, Andrei Năstase.

Bătălia sesizărilor între candidați: Ion Ceban a depus o sesizare la CEC împotriva lui Andrei Năstase, în urma unei declarații a lui Daul
(Foto: facebook)

Andrei Năstase susține că sesizarea vine după ce mai multe instituții europene au reacționat la campania de denigrare desfășurată împotriva sa.

„Constat cu stupoare care este reacția de răspuns a binomului atunci când Comisia Europeană și toate celelalte instituții ale Uniunii Europene au reacționat cu fermitate la campania de denigrare declanșată de către forțe oculte, oligarhice, împotriva mea și a tuturor oamenilor care doresc cu adevărat schimbarea. Circul!

Pub

Nu vor decât să acopere o temă cu o alta, nimic mai mult! Transmit pe această cale tuturor celor care își imaginează că viitorul acestui oraș poate fi decis într-un asemenea mod, că se află într-o gravă eroare. Profesia mea de avocat a garantat și garantează, cu sfințenie, respectarea tuturor regulilor care stabilesc cadrul legal în care se desfășoară campania electorală. Așa că, astfel de sesizări nu pot opri, sub nici o formă, valul care va aduce schimbarea! Să ieșim la vot, nu ne mai pot opri”, a scris Năastase pa pagina sa de Facebook.

UNIMEDIA amintește că PUN a depus o sesizare împotriva lui Ion Ceban, precum că acesta ar fi declarat cheltiueli mai mici în raportul financiar. De asemenea PUN a mai depus o sesizare și împotriva candidate Partidului „Șor”, Reghina Apostolova, ulterior aceasta a fost scoasă din cursă.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub