Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Neymar! Catalanii urmează să semneze în scurt timp cu Philippe Coutinho

Philippe Coutinho urmează să fie jucătorul Barcelonei în această săptămână. Catalanii au ajuns la un acord cu oficialii lui Liverpool pentru transferul mijlocașului brazilian. Suma tranzacției este estimată la suma de 100 de milioane de euro.

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Neymar! Catalanii urmează să semneze în scurt timp cu Philippe Coutinho
Foto: 90min.com

Liverpool este mulțumită de suma imensă pe care o va primi în schimbul lui Coutinho, brazilianul urmând să fie prezentat oficial pe Camp Nou săptămâna aceasta.

Coutinho va semna cu gruparea blaugrana un contract pe 5 ani, internaționalul brazilian fiind așteptat zilele următoare la Barcelona pentru a trece vizita medicală.

Pub

Jucătorul în vârstă de 25 de ani s-a transferat la Liverpool în anul 2013, venind de la Inter Milano. Brazilianul este o piesă importantă în angrenajul condus de Jurgen Klopp, antrenorul german vorbind de mai multe ori despre faptul că Coutinho nu este de vânzare.

Barcelona se află în tratative și cu Borussia Dortmund. Catalanii sunt dispuși să plătească 100 de milioane de euro în schimbul tânărului atacant francez, Ousmane Dembele.

Clubul din Dortmund ar reuși o afacere bună în cazul în care îl vinde pe Dembele, nemții achiziționându-l cu un sezon în urmă de la Rennes contra sumei de 15 milioane de euro. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub